מהו תפקידו של מיישם Priority ? מה הם תחומי העבודה שלו? כיצד לבחור מיישם? למה בכלל צריך שירות של מיישם? במאמר זה נסקור את תפקידיו, תחומי אחריות והנחיצות של המיישם עבור הארגון.
ראשית, אם ננסה לתמצת, אז מיישם Priority הוא למעשה מיישם מערכות ERP, המיישם הוא הכוח המניע בהתמקדות בפיתוח והטמעת המערכת לתכנון משאבי הארגון, להתאים את המערכת לצרכים המשתנים של הארגון בהתאם להתפתחות הארגון, לתכנן את המערכת כך שהיא תתאים לכל התפקידים בארגון בהתאם לתפקידם ורמת הרשאות הנדרשות, לתת מענה לצרכי הארגון.
ועכשיו קצת יותר בהרחבה, מוכנים?
כאמור, תפקידו של המיישם לדאוג לתפקודה המלא של מערכת priority באופן מלא משלב ההטמעה ועד לשלב "עלייה לאוויר" ולאחר מכן מוטלת עליו האחריות ללוות את המשתמשים לכל אורך הדרך בתהליכי העבודה השונים. המיישם יבצע התאמות של תהליכים, מסכים, מסמכים , חוקים ושאר כלים במערכת , על מנת לאפשר תהליכי עבודה אידיאליים – אינדיבידואליים הנדרשים על ידי הארגון. במילים אחרות, מיישם פריוריטי הוא "מעצב" מערכת הERP של הארגון והאיש האמון על התאמתה לצורכי המשתמשים ותהליכי העבודה הנהוגים בארגון מתוך ניצול מקסימלי של תכונות המערכת.
אחריות המיישם
על המיישם מוטלת האחריות מחד גיסא להביא לפונקציונליות מירבית של המערכת והתאמתה לצורכי הארגון, ומאידך גיסא, לשקף לארגון את המגבלות בתהליכים מסוימים ולהציע חלופה מתאימה יותר.
אז למה אמרנו שצריך בכלל מיישם priority? כמו בכל נושא ובכל תחום , אנו שואפים לקבל שירות מאדם שיודע מה הוא עושה. אף אחד לא הולך לספר שלו ומצפה ממנו לפתור לו בעיות רפואיות. כך גם בתחום זה- מיישם פריוריטי מקצועי ומנוסה, הוא האיש שידע לתת לארגון את השירות המיטבי עבור המערכת תוך שימוש בידע וכלים מקצועיים ומבלי לפגוע בפונקציונליות או חבלה מכל סוג שהיא במערכת הפריוריטי.